Määräaikaiskatsastukset nopeasti ja edulliseen hintaan Klaukkalassa 

Klaukkalan Ajoneuvokatsastus Oy tekee määräaikaiskatsastukset nopeasti ja edulliseen hintaan Klaukkalan Järvihaassa. Saat meiltä myös muutos- ja rekisteröintikatsastukset. 

Työntekijöillämme on vankka kokemus katsastusalalta ja kattava tietotaito katsastukseen liittyvistä tehtävistä. Meillä panostetaan laadukkaaseen työnjälkeen sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaan palveluun. 

Ota yhteyttä ja varaa aika katsastukseen!

Määräaikaiskatsastukset 

Nykyisten katsastusten määräaikoja koskevien säädösten mukaan auto voidaan katsastaa milloin tahansa. Aikaisinta katsastuspäivää ei ole määrätty. Mikäli autoa käytetään liikenteessä, on se kuitenkin katsastettava viimeistään sille määrättynä viimeisenä katsastuspäivänä. 

EU-lainsäädäntö edellyttää, että useimmat ajoneuvot katsastetaan määräajoin. Näin varmistetaan, että ajoneuvot koko EU:n alueella ovat liikenneturvallisia, eikä niistä aiheudu tarpeetonta ympäristöhaittaa. Hyvässä kunnossa olevalla ajoneuvolla on myös pienempi todennäköisyys joutua liikenneonnettomuuteen.

Varaa aika katsastukseen kätevästi ajanvaraussivuston kautta tai soittamalla meille. Voit kuitenkin tulla määräaikaiskatsastukseen myös ilman ajanvarausta.

Varaa katsastusaika!

Muutoskatsastukset

Kun teet autoosi merkittäviä muutoksia, sinun täytyy hyväksyttää ne muutoskatsastuksessa. Tällaisia katsastuksen edellyttäviä muutoksia ovat tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta esimerkiksi seuraavat:

  • renkaiden tai vanteiden vaihto eri kokoisiksi

  • moottoriin tehdyt muutokset

  • alustasarjan asennus

  • auton mittojen ja/tai painon muuttaminen.

Muutoskatsastuksen tarkoitus on hyväksyttää autoosi tehdyt muutokset ja muuttaa vastaavasti auton rekisteriin merkityt tiedot vastamaan nykyistä tilannetta.

Rekisteröintikatsastukset

Rekisteröintikatsastus tulee tehdä silloin, kun tuot esimerkiksi auton Suomeen ulkomailta. Katsastus tulee tehdä ennen kuin ajoneuvosi voidaan ensirekisteröidä Suomeen. Rekisteröintikatsastuksessa tarkistetaan muun muassa auton tiedot, säädöstenmukaisuus ja kunto. Katsastuksessa varmistetaan, että maahan tuotu auto täyttää EU-alueen yhteiset vaatimukset ja mahdolliset Suomen kansalliset poikkeukset vaatimuksista.