Yritys

Klaukkalan Ajoneuvokatsastus on yrittäjävetoinen, paikallinen,  ystävällisen palvelun katsastusasema. Yrityksemme aloitti toimintansa 14.7.2009. Olemme ketjuun kuulumaton ja täysin kotimainen vaihtoehto.

Yrityksessämme panostetaan erityisesti asiakaspalvelun laatuun. Pyrimme kehittämään toimintaamme asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meille asiakkaan on helppo tulla.

Työntekijämme ovat asiantuntevia ja alansa tuntevia ammattilaisia, jotka omaavat runsaan kokemuksen katsastusalalta. Neuvomme mielellämme kaikissa katsastuksiin sekä rekisteröinteihin liittyvissä asioissa.

Toimipisteemme sijaitsee Klaukkalassa, Järvihaan teollisuusalueella. Selkeiden opasteiden avulla asiakkaiden on helppo löytää meille.

Tilat ja laitteet ovat uudet ja nykyaikaiset. Lisäksi toimitilamme pidetään siisteinä ja asiakasystävällisinä. Katsastuksen aikana asiakas voi odottaa toimistossa lämpimän juotavan ja lehtien kera mutta jos asiakasta kiinnostaa niin katsastusta voi myös mennä seuraamaan hallin puolelle.

p3040011.jpg
p3150020.jpg p3150024.jpg p3160032.jpg