Teetä määräaikais-, rekisteröinti- tai muutoskatsastus katsastusasemallamme Klaukkalassa 

AJANVARAUKSEEN

Huom! 

perävaunujen, matkailuautojen ja raskaan kaluston määräaikaiskatsastukset sekä muutos- ja rekisteröintikatsastukset vain puhelimitse numerosta 050 560 0910.

Klaukkalan Ajoneuvokatsastus Oy tekee määräaikais-, rekisteröinti- ja muutoskatsastukset osaavasti ja luotettavasti Klaukkalan Järvihaassa.

Henkilökuntamme palvelee sinua asiakasystävällisesti, toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen. Toimitilamme ja laitteemme ovat nykyaikaiset ja työntekijämme tekevät katsastukset ammattitaitoisesti sekä huolellisuutta noudattaen.

Katsastuspalvelumme

Me teemme:

 • muutoskatsastukset

 • määräaikaiskatsastukset

 • rekisteröintikatsastukset.

Tarjoamme osaavat katsastuspalvelut kaikille merkeille. Hoidamme katsastukset huolellisesti ja tarkasti. Älä epäröi ottaa yhteyttä hyvän palvelun katsastusasemaamme, kun etsit ajoneuvollesi ammattitaitoista katsastuksen tekijää. Palvelemme sinua mielellämme!

Ajanvaraus

Varaa aika katsastukseen jo tänään! Voit tehdä ajanvarauksen helposti netissä ajanvaraussivuston kautta tai soittamalla meille 050 560 0910. Määräaikaiskatsastukseen voit tulla myös ilman ajanvarausta. 

Huomioithan, että perävaunujen, matkailuautojen ja raskaan kaluston määräaikaiskatsastusten, sekä muutos- ja rekisteröintikatsastusten ajanvaraukset vain puhelimitse.

Varaa katsastus täältä

Milloin tarvitset ajoneuvollesi muutoskatsastusta? 

Jos muutat ajoneuvosi rakennetta tai käyttötarkoitusta olennaisesti, sinun on tuotava se muutoskatsastukseen. Myös tiettyjen varusteiden lisääminen tai poistaminen voi aiheuttaa muutoskatsastustarpeen. Tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta esimerkiksi renkaiden ja/tai vanteiden koon muuttaminen, moottoriin tehdyt muutokset, alustasarjan asennus sekä mittojen ja massojen muuttaminen vaativat muutoskatsastuksen. Myös museoajoneuvoiksi merkittäville ajoneuvoille on tehtävä muutoskatsastus. 


Ota yhteyttä ja varaa aika katsastukseen! 

050 560 0910

Hinnasto

Henkilö- ja pakettiautot:

 • määräaikaiskatsastus

  55 €

 • määräaikaiskatsastus

  49 €

  ennakkovarauksella

 • lakisääteiset päästömittaukset

  26 €

 • O2-perävaunu 1-akselinen

  49 €

 • O2-perävaunu 2- tai 3-akselinen

  59 €

 • jälkitarkastus

  30 €

Lue lisää palveluistamme

Asiakasystävällinen katsastusasema 

Yksityinen ja kotimainen katsastusasemamme palvelee sinua hyvien kulkuyhteyksien päässä Klaukkalan Järvihaassa. Olemme määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastusten asiantuntijoita ja teemme työmme huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla. Meille äärimmäisen tärkeää on hyvä asiakastyytyväisyys ja pitkät asiakassuhteet.